Senter
kémping lantera
Lampu hareup
lampu gawé
cahaya jero rohangan

Naha Milih Kami?

Kami nawiskeun anjeun solusi anu leres sareng mastikeun anjeun ngajual atanapi pasar produk anu leres.

Tentang Kami

Hiji sisikian anu ditaburkeun dina musim semi,
Sapuluh Rébuan Dina Autumn ngahasilkeun

Inovatif, canggih dina téhnologi jeung unggul dina kadali kualitas, Ningbo Lander ieu tumuwuh jadi salah sahiji suppliers pangbadagna tur pangalusna senter na lightings outdoor lianna di Cina.Diadegkeun dina 2009, Lander perenahna di Ningbo, salah sahiji palabuhan panggedéna di dunya sareng kota industri penting di Cina.Babarengan Ninghai Karley International Trade Co Ltd ngadeg di 1999, urang geus di exporting bisnis pikeun leuwih 20 taun sarta geus fokus dina bisnis cahaya leuwih 15 taun.

Kategori produk

Kami yakin yén pikeun naon waé anu urang laksanakeun, urang pasti bakal ngahontal upami urang ngahaturanan éta ati sareng jiwa.

bb21b4f8